Home » CALENDARI

CALENDARI


PROPERES DATES DE CONSTEL.LACIONS FAMILIARS SISTÈMIQUES 2023

PROPERES DATES DE CONSTEL.LACIONS FAMILIARS SISTÈMIQUES 2023 - Aequilibrium

 PROPERES DATES:

Divendres 19/5 tarda

Divendres 30/6 tarda

Dissabte 22/7 matí

Dilluns 21/8 tarda

 

Consulta si vols una sessió individual o online

Informació i reserva:  669835245  iqueralt@aequilibrium.cat 

 

CF 2023 CF 2023 [386 Kb]

TALLER DE RESPIRACIÓ CONSCIENT I GUIÓ NATAL: renéixer per reescriure el guió

TALLER DE RESPIRACIÓ CONSCIENT I     GUIÓ NATAL: renéixer per reescriure el guió - Aequilibrium

La nostra manera d'estar al món ve marcada pels esdeveniments i circumstàncies del període perinatal, de com va ser la nostra arribada. En la memòria cel·lular implícita s'emmagatzemen les vivències d'aquesta etapa, la qual cosa conforma la nostra impronta. 

Aquest és un taller dissenyat per prendre consciència, mitjançant la respiració conscient de Rebirthing-Renaixement, del nostre guió de naixement i els patrons  inconscients que repetim  i de com transformar-los. 

En aquest taller podràs explorar de forma grupal el teu naixement en un entorn segur, amorós, protegit i nutritiu on poder tornar a néixer a la vida que et mereixes amb plaer, goig i consciència. 

TRE Alliberació Corporal de l'estrès i la tensió

TRE Alliberació Corporal de l'estrès  i la tensió - Aequilibrium

TRE és una tècnica corporal que ajuda al cos a alliberar patrons profunds de tensió, estrès i trauma, permetent recuperar un estat d’equilibri i benestar. La realització d’uns exercicis específics activa un mecanisme reflex natural de tremolor que dona suport a la alliberació d’aquest patrons acumulats de tensió muscular.

Els tremolors musculars neurogènics evocats són una resposta natural, interna i neurofisiològica del cos per reduir el seu propi estrès i restaurar el seu equilibri i benestar i aporta una gran quantitat de beneficis:
Redueix la tensió i el dolor muscular crònic.
Tranquil·litza i regula el sistema nerviós.
Disminueix la preocupació i símptomes de l’ansietat.
Millora l’energia, la qualitat del son i la flexibilitat.

Sessions individuals i grupals

TRE VALLS TRE VALLS [375 Kb]

MEDITACIONS ACTIVES

MEDITACIONS ACTIVES - Aequilibrium

VINE ELS DILLUNS DE 19-20h O ELS DIMECRES DE 8-9h

La meditació ens aporta un millor anclatge a la realitat i una millora en el nostre benestar físic i psíquic. Sovint estem immersos en un ritme diari que ens arrastra i ens manté en tensió durant tot el dia. Trobar un espai per aturar aquest ritme frenètic, millora el nostre estat d’ànim i la nostra salut.

Per què meditacions ACTIVES? 

Perquè per aturar-se de debò, primer cal activar-se i deixar sortir allò que necessita sortir, i és només després del moviment real, que pot venir la calma. Les meditacions actives estan dissenyades per ajudar a crear silenci interior d’una manera alegre i divertida. Cada meditació comença amb activitat i  moviments físics (sacudir-se, ballar, sons, respirar…) per després entrar en la relaxació i la quietud.

MOBILITZACIÓ MUSCULAR I DEL TEIXIT FASCIAL a la Sala Arrels de Magnòlia

MOBILITZACIÓ MUSCULAR I DEL TEIXIT FASCIAL a la Sala Arrels de Magnòlia - Aequilibrium

En aquestes sessions , per mitjà de l’execució d’uns exercicis s’aconsegueix mobilitzar les articulacións del cos d’una forma amable i segura, sempre dins els límits de les possibilitats o el dolor en cas que aquest existeixi.
La mobilització rítmica de les fàscies (que és un embolcall fibrós constituït per col·lagen que tenen tots el músculs i òrgans) disminueix la seva rigidesa, i això permet que els músculs puguin aconseguir d’una manera més eficaç la seva capacitat per estirar-se, ja que la majoria de vegades aquesta es troba restringida per la tensió que exerceix el teixit fascial.
És un exercici que es pot realitzar a qualsevol edat i condició física, i adaptable en cas que existeixi alguna patologia prèvia. Són realitzats d’una forma lliure i/o utilitzant unes bandes elàstiques o uns petits pesos.

IOGA a la sala Arrels de Magnòlia

IOGA a la sala Arrels de Magnòlia - Aequilibrium

IOGA MATINAL: dimarts i dijous de 8:30 a 9:30

IOGA A LA TARDA:  dimarts de 17 a 18h

Inscripcions Obertes, no t'encantis que et quedaràs sense plaça ;-)

MOVIMENT CREATIU a la sala Arrels de Magnòlia

MOVIMENT CREATIU a la sala Arrels de Magnòlia - Aequilibrium

El Moviment Creatiu utilitza consignes afavoridores del moviment, perquè aquest sorgeixi fluid, lliure … i es pugui desplegar.
Aquest treball parteix de la idea que el cos compta amb un saber innat i una intel·ligència corporal, preparada per autoequilibrar-se i regenerar-se. Aquest intel.ligència també dirigeixel nostre “Gest Creatiu” i quan permetem que s’expressi ens permet sortir del bloqueig.

El Moviment Creatiu potencia i preserva la salut corporal. Obrint-nos, a la possibilitat d’entrar en contacte amb nosaltres mateixos, l’entorn i els altres, de manera lliure i creativa

Moviment, presència, joc, consciència i recerca d’allò que el cos necessita expressar

PILATES INTEGRATIU a la sala Arrels de Magnòlia

PILATES INTEGRATIU a la sala Arrels de Magnòlia - Aequilibrium

“El mètode Pilates és la ciència i art del desenvolupament coordinat de la ment, el cos i l’esperit, a través de moviments naturals, sota l’estricte control de la voluntat”. Joseph Pilates 

El Pilates Integratiu, incorpora diferents tècniques: taula de Pilates, moviments Prekatsuguen, Harmonització energètica, Massatges, Relaxació

Augmenta la vitalitat i l’energia, tonifica i entrena l’elasticitat. Millora la Consciència Corporal i rebaixa el nivell de estrès. 

El Pilates busca la coordinació, l’allargament, la flexibilitat i la tonificació dels grans grups musculars però sense oblidar els petits músculs profunds. Neteja el torrent sanguini a través de l’oxigenació i augmenta l’eficàcia de l’assimilació d’ oxigen i la capacitat respiratòria.

NOVA SALA: ARRELS DE MAGNÒLIA

NOVA SALA: ARRELS DE MAGNÒLIA - Aequilibrium

Neix Arrels de Magnolia, un espai físic creat amb molta cura per compartir moments de benestar, salut, creixement personal i creativitat
Una sala que neix amb voluntat de servei a les persones del nostre entorn i que cerca cobrir una necessitat tant bàsica com tenir cura del propi benestar i salut física, emocional i mental.
Et convidem...

🎉A que vinguis a veure-la

🙋🏻‍♀️A fer tastets de diverses activitats

📨A que ens facis saber quines activitats hi voldries trobar, i en quins horari.  

Tota la programació a www.arrelsdemagnolia.com 

CONFERÈNCIA GRATUÏTA: La Psicologia Coaching

CONFERÈNCIA GRATUÏTA: La Psicologia Coaching - Aequilibrium

Què és la Psicologia Coaching?

En que pot ajudar a la teva vida personal o professional un/a professional de la Psicologia-coaching?

Quin tipus d'intervenció es realitzen? 

Tant si ets un/a professional de l'ajuda com si t'interessa saber com el coaching et pot ajudar, inscriu-te gratuïtament a la conferència organitzada pel Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Data: 19/1/2022 de 18 a 20h 

Lloc: Online

Inscripcions: https://www.copc.cat/cursos/2668/Confer-ncia-La-Psicologia-Coaching-FORMACIO-ONLINE-