Home » CALENDARI

CALENDARI


FORMACIÓ A MIDA

FORMACIÓ A MIDA - Aequilibrium

Cursos a mida i en format obert per a empreses i organitzacions

www.ingridqueralt.com/formacio  

INTENSIU DE MEDITACIÓ DINÀMICA OSHO

INTENSIU DE MEDITACIÓ DINÀMICA OSHO - Aequilibrium

CONNECTA’T I MEDITA AMB NOSALTRES 

OPCIÓ ENTRENAMENT INDIVIDUAL PERSONALITZAT O GRUPAL

OPCIÓ 7 DIES: PRÒXIMA EDICIÓ SETEMBRE-OCTUBRE

OPCIÓ 21 DIES: PRÒXIMA EDICIÓ SETEMBRE-OCTUBRE

Sovint ens queixem de que les coses no son com esperem , volem fer canvis però no sabem per on començar, i finalment la inèrcia ens arrastra de nou.  El nostre cos necessita 21 dies per adquirir un hàbit nou o trencar-ne un de vell, només 21 dies.

Vols fer canvis a la teva vida? Aquesta és la millor manera de començar, acceptes  el repte?

El repte:  7 o 21 dies de Meditació Dinàmica Osho

Perquè Meditació Dinàmica? 

La Dinàmica és una meditació molt física, intensa i energètica que està especialment pensada per fer a primera hora del matí. És una forma ràpida, intensa  i total de trencar vells patrons arrelats al cos i a la ment que ens mantenen presoners del passat, i d’experimentar la llibertat, la observació, el silenci i la pau.

 

IMDO MAIG 2020 IMDO MAIG 2020 [171 Kb]

Conferència: LA GESTIÓ ASSERTIVA DEL NO

Conferència: LA GESTIÓ ASSERTIVA DEL NO - Aequilibrium
ACTIVITAT GRATUÏTA
 
Objectius Generals: Entrenar la capacitat de ser assertiu/va i prendre consciència de les pròpies reaccions i les pròpies respostes a les demandes d'altres persones i de l'entorn

Objectius Específics:
• Reflexionar sobre la necessitat de donar resposta versus de reaccionar a les demandes dels altres.
• Explorar què hi ha darrere de la dificultat de dir NO
• Assimilar que la defensa dels propis interessos no està renyida amb el respecte vers l'interlocutor, a l'hora de dir "no".
• Adonar-se que el "no positiu" permet salvaguardar la relació amb l'interlocutor.
 
Contingut:
Les dificultats al dir i sostenir el NO
Els beneficis ocults que obtinc quan em traeixo
De la reacció a la resposta
La gestió assertiva del NO
 
Conferència-taller on line organitzat pel Col.legi Oficial de Psicologia i el grup de treball de Psicologia-Coaching Tarragona
Places limitades i per ordre d'inscripció a www.copc.cat o a través de l'enllaç directe https://www.copc.cat/cursos/2067/Confer-ncia-La-gestio-assertiva-del-NO-FORMACIO-ONLINE-

FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE PERSONES

FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE PERSONES - Aequilibrium

Mòdul del MASTER EN DIRECCIÓ DE RECURSOS HUMANS de l'Universitat Rovira i Virgili que es pot cursar de manera independent

MÒDUL I MÀSTER EN OBERT

Inscripcions: formacio@fundacio.urv.cat www.fundacio.urv.cat/formacio 

MEDITACIÓ GIBBERISH OSHO per Ingrid Queralt

La meditació Gibberish és un mètode ràpid i profund per desfer-te de la brossa mental i emocional. Es tracta d'una tècnica molt antiga que va popularitzar  o actualitzar Osho. Gibberish significa "parlar en llengües"  o "glossolalia"

En el document adjunt et pots descarregar les instruccions.

Clica aquí per accedir a la música

Que la gaudeixis!

 

MEDITACIÓN DINÁMICA OSHO PROGRAMA INTENSIVO 5ªedición

MEDITACIÓN DINÁMICA OSHO  PROGRAMA INTENSIVO 5ªedición - Aequilibrium

CONÉCTATE Y MEDITA CON NOSOTROS

OPCIÓN 7 DIAS: DEL 4 AL 10 DE MAYO 2020

OPCIÓN 21 DIAS: DEL 4 AL 24 DE MAYO

A menudo nos quejamos que las cosas no son como esperamos, queremos hacer cambios, pero no sabemos por dónde empezar, y finalmente la inercia nos arrastra de nuevo. Nuestro cuerpo necesita 21 días para adquirir un nuevo hábito o para romper uno viejo, sólo 21 días.

Quieres hacer cambios en tu vida? Esta es la mejor manera de empezar, desde el cuerpo, desde la acción,implicando lo físico, lo mental i lo emocional.

¿Aceptas el reto?

El reto: 7 o 21 días de Meditación Dinámica Osho

Ponte en contacto conmigo y te cuento.  669835245  info@aequilibrium.cat 

Música 1a fase

1a fase G 1a fase G [14.297 Kb]

Constelaciones y Guión Natal

Constelaciones y Guión Natal - Aequilibrium

¿Por qué constelar nuestro “guión natal”?

Como sea que haya sido, nuestro “guión natal” – el conjunto de circunstancias en las que hemos venido a la vida desde la concepción hasta los primeros meses después del nacimiento – influye en nosotros de forma muy profunda y sus huellas invisibles tienen eco en toda nuestra vida.

Mientras más conscientes nos hacemos de ese eco, mientras más integramos y asentimos a esas circunstancias de forma consciente, más somos capaces de tomar la fuerza de nuestro nacimiento, y nuestro lugar en la vida.

En nuestra experiencia, la  constelación del nacimiento o del guión natal es un campo muy fructífero que abre un espacio particularmente propicio a la sanación. En él, se mueven energías poderosas relacionadas con las dinámicas más profundas de la vida y eso quizás explica la fuerza que tiene este trabajo.

Entre otros beneficios, ayuda a reconocer, integrar y liberar las vivencias a menudo traumáticas que han marcado nuestra etapa pre y perinatal y que, escondidas y aisladas en lo profundo de nuestro inconsciente, siguen condicionando nuestra vida adulta.  

 

El taller contempla una parte formativa donde se compartirán las bases de éste trabajo terapéutico.

CONSTELLATIONS & BIRTH SCRIPT

CONSTELLATIONS & BIRTH SCRIPT - Aequilibrium

Why constellating our "birth script"?

Whatever it may have been, our "birth script" - the set of circumstances in which we have come to life from conception to the first months after birth – it has a very deep influence on us and its invisible footprint echoes throughout our life.

The more conscious we become about that echo, the more we consciously integrate and agree to those circumstances, the more we are able to take the force of our birth, and our place in life.

In our experience, the constellation of the birth or the birth script is a very fruitful field that opens a specially healing space. In this field, powerful energies related to the deepest dynamics of life are approached and this, perhaps, explains the power of this work.

Among other benefits, it helps to recognize, integrate and release the often traumatic experiences that have marked our pre and perinatal phase and that, hidden and isolated in the depths of our unconscious, continue conditioning our adult life.

 

The workshop includes a training part where the bases of this therapeutic work will be shared.

LIDERATGE SISTÈMIC ORGANITZACIONAL

LIDERATGE SISTÈMIC ORGANITZACIONAL - Aequilibrium

La mirada sistèmica ens  aporta  una visió més profunda de les situacions, dels equips i del pròpi lideratge, generant un millor autolideratge en les diferents situacions vitals i professionals i alhora facilitant el lideratge dels altres. Des d'aquesta comprensió la tasca esdevé més orgànica, més connectat amb un mateix i amb les persones.

CURS EN OBERT

Inscripcions: formacio@cepta.es