Home » ÍNGRID QUERALT

ÍNGRID QUERALT


ÍNGRID QUERALT MONTSERRAT

Psicòloga . Psicoterapeuta . Coach

 FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA

 • Llicenciada en Psicologia especialitat clínica i acreditació de psicòloga sanitaria (URV)
 • Postgrau universitari en Teràpies Psicològiques Breus (UB i Hospital Clínic)
 • Màster en Direcció de recursos humans i en Consultoria a les organitzacions (UB)
 • Postgrau en Enginyeria de la Formació (UPC)
 • Psicoterapeuta formada en diferents disciplines: teràpia breu estratègica,  focussing, anàlisi transaccional, constel·lacions familiars, teràpia sistèmica, counseling, dinàmiques de parella, shock i trauma, Rebirthing i respiració conscient, tècniques d’alliberació emocional,

 

ACREDITACIONS PROFESSIONALS

 • EN L’ÀMBIT DEL COACHING: Acreditació com a Psicòleg-Coach pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. 1a Promoció 2012. Formada en diferents escoles de coaching avalades per ICF, coaching sistèmic i coaching essencial i en diverses corrents i tècniques per  docents internacionals: Bert Hellinger, Svagito Liebermeister, Cris Bolivar, Joan Quintana,Peter Bourquin, Ilse Gschwend, Baldi Figueras, Robert Dilts, Helena Dragoto, Oscar Rodríguez
 • EN L’ÀMBIT TERAPÈUTIC: Psicòloga General Sanitària per la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitàries de la Generalitat de Catalunya Novembre 2015.  Formada en diverses tècniques terapèutiques amb els següents docents internacionals: Bert Hellinger, Svagito Liebermeister, Vedanta Suravi, Wilfried Nelles, Franz Ruppert, Daan van Kampenhout, Garimo Akerman, Peter Bourquin, Carmen Cortés, Robert Alnet
  • Facilitadora en terapia sistèmica i constel.lacions familiars formada amb Berth Hellinger i Svagito Liebermeinster.
  • Acreditada com a facilitadora internacional Osho Familly Constellation http://www.family-constellation.net/portfolio/
  • Facilitadora de meditacions Osho. Formada amb Garimo Ackerman (Osho Multiversity- Puna)
 • EN L’ÀMBIT DELS RRHH: Acreditada com a Experta en psicologia del treball i les Organitzacions pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
  • Tècnic Intermedi en Prevenció de Riscos Laborals. 
  • Tècnic en conciliació Empresa- Persona.

 

Els camins recorreguts

Els camins recorreguts - Aequilibrium

Durant la meva carrera professional he transitat per tres o quatre camins, la major part del temps, simultàniament. A tots ells els agraeixo profundament que m’hagin portat on ara soc. El meu projecte professional: Aequilibrium.

 

Em vaig llicenciar en Psicologia Clínica el 1995 i  tot seguit vaig realitzar un Postgrau en Teràpia Breu a la UB i Hospital Clínic. Però malgrat tot indicava ser aquella la meva vocació, alguna força més sàvia m'empenyia en una altra direcció.

 

El món de l'empresa i els Recursos Humans. Després d’un temps en una organització pública intentant connectar persones amb empreses, una feina en una gran empresa en l'àrea dels Recursos humans i un màster en Consultoria i Direcció de Rrhh em van professionalitzar en una nova línia on he dedicat molts anys de la meva vida. Durant aquesta etapa vaig gaudir, primer  com a tècnica i després com a directiva, d'aprenentatges i experiències vitals i professionals que em van fer créixer com a persona i com a professional, gaudint de la gran oportunitat de poder treballar a cavall de les necessitats de les persones i les de les empreses.

 

Paral·lelament a aquest, també seguia transitant pel camí de la Formació i el desenvolupament de les persones. El que havia començat mig jugant  l'any 1991 fent de mestra d'una escola pública com una excusa per pagar-me la carrera, em va atrapar. I la vida m'ha regalat mil i una oportunitats per gaudir d'aquest camí, passant de la primera experiència amb infants, a la formació professionalitzadora d'adolescents i adults, la formació de càrrecs directius fins la docència a la Universitat Rovira i Virgili iniciada el  2002 i amb qui a través de la seva Fundació encara col·laboro com a docent del màster de Recursos Humans y del Postgrau en Medació

 

El 2004 el coaching va entrar a la meva vida brindant-me la oportunitat de poder dissenyar per l’empresa per qui treballava, un projecte de coaching per a directives: el Trencant Límits. De la ma de dues grans coachs, la Pilar i la Cuca, vam tirar endavant el projecte durant cinc anys, i va ser l’impuls que em va portar a formar-me en diferents escoles de coaching, a aplicar aquesta disciplina al món de l’empresa, al de la universitat i de les persones, i a certificar-me com a psicòleg-coach en la primera promoció del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

 

El coaching sistèmic em va captivar i endinsant-me en les seves arrels,  vaig conèixer la teràpia sistèmica i les constel·lacions familiars. I em vaig trobar de retorn allà on tot havia començat,  al primer ramal del camí: la psicoteràpia. I vaig seguir formant-me en teràpia breu estratègica,  focussing, anàlisi transaccional, hipnosi ericksoniana, tècniques d’alliberació emocional,  constel·lacions familiars, teràpia sistèmica, counceling, dinàmiques de parella, shock i trauma. Però el més important ha estat, sens dubte, que més enllà dels aprenentatges formals i de les tècniques apreses he pogut gaudir de dos mestres de qui he après grans lliçons de vida: Bert Hellinger i Svagito Liebermeister.

 

I ara si, ara transito per aquest camí de la psicoteràpia , d’una manera tranquil.la, amb més serenitat, amb més expertesa  i més humilitat, acompanyant a persones en petits instants del seu camí.

 

Actualment facilito tallers i processos terapèutics i de creixement personal, així com formació i  coaching a persones i organitzacions.

 

 

Acreditada com a Facilitadora Internacional en constel.lacions familiars

Col.legiada al Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

SERVEIS PSICOLOGIA VALLS REUS TARRAGONA MONTBLANC

Psicòleg montblanc.  psicologo montblanc.  coaching montblanc. coaching valls.  coaching tarragona.  coaching reus 

 

 

 

Psicòleg a Valls

Psicologo en Valls

Psicòleg a Reus

Psicologo en Reus

mejor psicologo en valls

mejor psicologo en Reus

Constelaciones familiares en Tarragona

Constelaciones familiares en Reus

constelaciones familiares en Valls

Constel.lacions tarragona

Constel.lacions Reus

Constel.lacions Valls