Constel·lacions familiars

Inici / Serveis / Constel·lacions familiars

Biològicament i emocionalment estem connectats a la nostra família d’origen. D’ella en rebem la vida i amb ella un llegat cromosòmic que conté la base des d’on ens desenvoluparem en el món. La família és l’entorn on ens desenvolupem i creem les nostres estructures de pensament i de relació amb els altres i el nostre entorn. Per tal de sobreviure, sentir-nos adaptats i estimats i sentir que formem part d’aquest primer sistema, aprenem a relacionar-nos d’una manera concreta, teixint llaços relacionals inconscients i configurant el que seran els nostres patrons de relació i el que creiem que és la nostra identitat.

Sovint a mesura que creixem aquests patrons apresos ens poden limitar o entrar en conflicte amb les noves necessitats, i crear dificultats o símptomes físics, psicològics i emocionals.

Les constel·lacions familiars ens permeten obrir la mirada a aquestes estructures i lleialtats inconscients per tal de reteixir de nou noves possibilitats de relació més sanes amb les persones, el nostre cos i el nostre entorn.

Són una eina útil en totes aquelles dificultats de relació, problemes amb la parella o dificultat de tenir o mantenir parella, dificultats de relació amb els fills, relacions tenses amb els pares o germans. També en les dificultats per encaixar dins un grup, relacions amb companys de feina o amb les persones que exerceixen l’autoritat. Poden ajudar-nos en processos de malaltia o símptomes físics que ja han estat explorats mèdicament, sense que s’hagi trobat la causa o un tractament eficaç.

Si vols saber les pròximes dates en les diferents localitzacions, fes clic AQUÍ.

El meu recorregut en aquest àmbit

La comprensió Sistèmica ha causat en un gran impacte i comprensió, tant a nivell personal con en la manera de treballar i d’entendre la salut de les persones i de les organitzacions.

Descobreixo el treball sistèmic l’any 2009 en una formació en Coaching Sistèmic, i la seva aparent senzillesa i profunditat em va captivar i vaig sentir una gran necessitat de continuar explorant aquella mirada. El mateix 2009 vaig iniciar la meva formació en Terapia Sistèmica i Constel·lacions familiars.

Actualment porto més de 15 anys i al voltant de 3.000 hores formant-me en teràpia sistèmica i  constel.lacions familiars amb docents de renom internacional: Bert Hellinger, Svagito Liebermeister, Vedanta Suravi, Wilfried Nelles, Franz Ruppert, Daan van Kampenhout, Peter Bourquin, Carmen Cortés, Robert Alnet, Stephan Hausner, Illse Gschwend. També van format part de la meva formación David Solà, Oscar Rodríguez i Maria Guzman.

Des del 2012 formo part del equip tècnic a Espanya, de la Formació en Constel·lacions Familiars i en Shock i trauma, impartida per Svagito Liebermeister, participant a una total de 32 formacions i supervisions per a terapeutes.

Acreditada com a terapeuta internacional d’Osho Family Constellation  http://www.family-constellation.net/portfolio/

Preu constel·lar

85 €

Preu participar

30 €

RESERVES PER ESTRICTE ORDRE D’INSCRIPCIÓ

Confirmar plaça al 669835245 i pagament a:

Bizum: 669835245
NÚMERO DE COMPTE: ES64 2100 0431 7502 0022 3813